El Partit dels Treballadors de Catalunya anuncia la seva fundació a PradaEl Partit dels Treballadors Catalunya (PTC) anuncia la seva fundació va intervenir dimecres 31 d’octubre 2017 a Prada de Conflent (Catalunya Nord -Pirineos Orientals).

 

El PTC és el braç polític de la brigada Anticatalaniste (BAC), La primera acció de la BAC va tenir lloc a la nit del 2 de novembre al 3 amb l’evacuació de la Senyera de Ria (Catalunya Nord) fora del territori dels Països Catalans.

El PTC està en els passos del Partit dels Treballadors del Kurdistan (PKK) i desenvolupa el model de Confederalisme democràtica per reunir fora dels Estats-Nacions independents de les Nacions eterns, els pobles presents als Països Catalans (Pirineus Orientals, Andorra, l’Alguer a Sardenya italiana, Franje de Ponent, Generalitat de Catalunya, València,Illes Balears). A la imatge del PKK, el PTC és antinacionalista mentre que s’adjunta amb ardor a la emancipació personal y comunitari. L’Estat-nació ha demostrat el seu caràcter opressiu i no pot ser una solució definitiva a la qüestió nacional catalana.

La naturalesa extremadament agressiva de las files catalanistes – suposadament dominada para la esquerra catalanista – ens empeny a proposar la nostra alternativa i afrontar les organitzacions catalanistes sobre el terreny- i sobre el terreny solament. Ens trobem amb que els antics militants de Tiera Lliure i EPOCA estan tractant de reconstruir un terrorista atacs organització i el pla contra Madrid i els anti-independentistes catalans. Enfront d’una situació que pot degenerar en conflicte irlandès, no podem deixar sense protecció les poblacions lleials que viuen una identitat catalana calma i serena.

« Poble Armat, Poble Respectat » mai serà el nostre lema i tots els qui ho adoptin seran els nostres enemics mortals.

Volem deixar els catalans del combat mortal i maniqui entre un Espanya «neo-franquista» sovint fantasiejava i un Catakunya independient que es considera falsament com l’elit progressista de la Humanitat. La solució apaivagada a la qüestió catalana és el confederalisme democràtic que defensem en els passos de la més gran tradició anarquista catalana, escoltant els ensenyaments vingudes des de l’altre costat de la Mediterrània, des de les muntanyes kurdes i les planes del Rojava.

Proposem de construir junts, els que parlem català juntament amb els quals no parlem català, una Catalunya alliberada de l’opressió capitalista, patriarcal i esencialista. Declarem que tots els homes i dones són els nostres germanes i germanes, sense distinció de raça, religió o de llengua.

Los confederados catalanes se organizan actualmente por todos lados, de Franje de Ponent à Alguer, pasando por la comarca de los Pireneos Orientales, cuna histórica de Cataluña y lógicamente del PTC.

El 31 d’octubre, catalans-és d’origen i català-és de cor de tots els Països Catalans fundada el PTC a Prada de Conflent, senyal clara pel que fa a l’avantatge Universitat Catala d’Estiu de des de 1968 ‘hospitalitat republicà francès per desenvolupar una ideologia català nacionalsocialista. Sé després de l’esquerra no és una garantia contra una pràctica genocida establir, Milosevic va mostrar. Ja no podem acceptar la histèria nacionalista català, la negació de les diferències, la tensió i l’estratègia de victimització d’un lleials nacionalistes atemorint a les poblacions minoritàries actius i ara està llest per a la lluita armada contra la majoria de la població Generalitat.

Tancat divendres, 3 de novembre, la BAC de la comarca de Pirineu català va posar en marxa l’operació simbòlica Jerico contra els «Serbis» de Catalunya. A les 5h45 divendres 3 de novembre, el comando XXVII André Marty va prendre posició en les ruïnes del castell del fundador de Catalunya, el Comte Guifré el Pèls à Ria (Pireneos Orientals).

Mentre que Seneyra dorénavent va ser confiscat per la declaració unilateral d’independència el 27 d’octubre, el BAC ha evacuat el territori de la República Francesa aquesta bandera estrangera – el de la República «catalana» , en realitat el de la Generalitat de Catalunya independent.

Aquesta bandera està ara fora de perill fora dels Països Catalans. Es va fer a l’alcalde de Ria vegada catalanistes parts del Nord i del Sud han abandonat el seu objectiu d’un estat independent. Un primer pas serà la derogació del projecte independència  de los «País Català» dels programes de tots els partits politics catalanistes  als 6 mesos.

En l’estat actual, el BAC té úniques eines de les accions de resposta per part de la força del símbol – en la línia d’acció del grup G de la Universitat maçònic de Brussel·les durant la segona guerra mundial. D’aquí a un mes, el manifest del Partit dels Treballadors de Catalunya es publicarà en un diari.

Mentrestant, el PTC es felicita de la decisió de la Cort Constitucional de Madrid i assegura a les poblacions no-independentistes de la seva protecció per mantenir la pau a Catalunya i en la resta d’Espanya, França, Itàlia i en l’Estat independent d’Andorra. el PTC afavoreix l’acció directa i per tant no serà present en diversos pròximes eleccions. Ell no es va abstenir de donar la seva opinió durant la campanya i després dels resultats.

Qualsevol atac contra el nostre portaveu de la família confederal i va engendrar una resposta no proporcional contra els responsables de la nova organització terrorista català.

VISCA EL CONFEDERALISME DEMOCRÀTICA!

LLIBERTAT – IGUALTAT – FRATERNITAT
A TOT CATALUNYA i EL MÓN

El comandant interí del PTC

Els següents annexos són part integrant de la nota de premsa simbòlicament i transmetre tant significat com el mateix text. La sensibilitat és el coneixement, com un que vulgui entendre el significat ha d’estar atent al so, el color, tant com a missatge verbalitzat. Prenem un pop i l’activisme moderna, lluny de l’esclerosi populista i nacionalista. Els annexos formen també un homenatge simbòlic a Antonio Machado, que va morir el 22 de febrer de, 1939 a Cotlliure a Catalunya francesa mentre que les tropes de Franco van arribar als límits d’acceptació i geopolíticament correcte. annexos simbòlics en l’idioma original sense traducció necessària.


Symbolic annexes, in original language sin translation needed :

1+7 17

Symbolic Annex n°1 provided by XVII commando André Marty and the BAC of the Catalan Pyrenees Canton : la Marche française, Louis Aragon

Quand il arriva la saison
Des trahisons et des prisons

Quand les fontaines se troublèrent
Les larmes seules furent claires

On entendait des cris déments
Des boniments des reniements

Des hommes verts et de vautours
Vinrent obscurcir le jour

Ils nous dirent Vous aurez faim
Dans la main nous prirent le pain

Ils nous dirent Jetez vos livres
Un chien n’a que son maître à suivre

Ils nous dirent Vous aurez froid
Et mirent le pays en croix

Ils nous dirent Les yeux à terre
Il faut obéir et se taire

Ils nous dirent Tous à genoux
Les plus forts s’en iront chez nous

Ils ont jeté les uns aux bagnes
Pris les autres en Allemagne

Mais ils comptaient sans Pierre et Jean
La colère et les jeunes gens

Mais ils comptaient sans ceux qui prirent
Le parti de vivre ou mourir

Comme le vent dans les cheveux
Comme la flamme dans le feu

Croisés non pour une aventure
Une lointaine sépulture

Mais pour le pays envahi
Contre l’envahisseur haï

Chassons chassons nos nouveaux maîtres
Les pillards les tueurs les traîtres

Le bon grain du mauvais se trie
Il faut mériter sa patrie

Chaque jardin chaque ruelle
Arrachés à des mains cruelles

Chaque silo chaque verger
Repris aux mains des étrangers

Chaque colline et chaque combe
Chaque demeure et chaque tombe

Chaque mare et ses alevins
Chaque noisette d’un ravin

Chaque mont chaque promontoire
Les prés sanglants de notre histoire

Et le ciel immense et clément
Sans nuage et sans allemand

Il faut libérer ceux qu’on aime
Soi-même soi-même soi-même

Symbolic annex n°2, provided by the Alguer confederates :
Inno del Primo Maggio

Vieni o Maggio t’aspettan le genti
ti salutano i liberi cuori
dolce Pasqua dei lavoratori
vieni e splendi alla gloria del sol

Squilli un inno di alate speranze
al gran verde che il frutto matura
a la vasta ideal fioritura
in cui freme il lucente avvenir

Disertate o falangi di schiavi
dai cantieri da l’arse officine
via dai campi su da le marine
tregua tregua all’eterno sudor!

Innalziamo le mani incallite
e sian fascio di forze fecondo
noi vogliamo redimere il mondo
dai tiranni de l’ozio e de l’or

Giovinezze dolori ideali
primavere dal fascino arcano
verde maggio del genere umano
date ai petti il coraggio e la fè

Date fiori ai ribelli caduti
collo sguardo rivolto all’aurora
al gagliardo che lotta e lavora
al veggente poeta che muor!

Symbolic annex n°4, provided by the Barcelona confederates:

A las mujeres, 1936

Ha de ser obra de la juventud
romper las cadenas
de la esclavitud.
Hacia otra vida mejor
donde los humanos
gocen del amor.
(Estribillo)
Debéis las mujeres colaborar,
en hermosa obre de la humanidad;
mujeres, mujeres, necesitamos vuestra unión
el día que estalle nuestra grande revolución.

Hermanas que amáis con fe la libertad
habéis de crear la nueva sociedad…
El sol de gloria que nos tiene que cubrir
a todos en dulce vivir.

Por una idea luchamos,
la cual defendemos
con mucha razón.
Se acabarán los tiranos,
guerras no queremos
ni la explotación.

Debéis las mujeres colaborar, etc.

Todos nacemos iguales,
la naturaleza
no hace distinción;
comunistas libertarios,
luchad con firmeza
por la revolución.

Annex n°5, provided by the Baleares confederates : Alle waffen gegen Hitler, 1944

Es dröhnt durch die Welt,
ihr herrisches Geschrei.
Auf ihren Spuren ist Brand und Tod.
Es folgt ihren Horden die Sklaverei,
und Galgen, Vernichtung und Tod.

Mit Trug und Betrug,
mit Meuchelmord und Blut,
entehrten sie Deutschland vor aller Welt.
Sie raubten und plünderten Hab und Gut,
und jagten Millionen ins Feld.

Refrain:

Ihr Völker der Welt,
die Waffen zur Hand,
zerschlagt die faschistische Brut.
ihr deutschen Soldaten befreit
euer Land, brecht die feurige Wut,
das vergossen der Blut.

Schlagt die Hunde tot die euch in diesen Krieg gehetzt
und die Völker sind glücklich und frei.

Dreh um das Gewehr
betrogener Soldat.
Verbrecher regieren im deutschem Land.
Dem Führern zu folgen ist Hochverrat,
und sinnlos der Tod am Wolgastrand.

Komm rüber wenn du,
kein Arbeiterfeind.
Es ist kein Verrat, wenn mit Wille und Tat,
für ein freies Deutschland, das Volk sich eint,
und Schluss macht mit dem Hitlerstaat!

Refrain:

Ihr Völker der Welt,
die Waffen zur Hand,
zerschlagt die faschistische Brut.
ihr deutschen Soldaten befreit
euer Land, brecht die feurige Wut,
das vergossen der Blut.

Schlagt die Hunde tot die euch in diesen Krieg gehetzt
und die Völker sind glücklich und frei.

Symbolic annex n°6, provided by the confederates of Valencia, underlining that far right is not tolerated among PTC ranks.

LEHI – Unknown soldiers anthem, 1932

We are unknown soldiers, uniforms we have none,
In death’s shadow we march, in its terror,
Volunteering to sever to the end of our days,
Only death from our duty can us sever.

In days red con slaughter, destruction and blood,
Nights black con pain and despair,
Over village and town our flag we’ll unfurl,
Love and freedom the message ‘twill bear.

Not like slaves brought to heel were we dragged to the fight,
In strange lands our life’s blood to squander,
And if we must die our people to free,
We are willing our lives to surrender.
In days red con slaughter…

Con obstacles rising to block every move,
By fate cruelly sent to entrap us,
Neither enemy, prison or miserable spy
Will we ever permit to divert us.
In days red con slaughter…

Should we happen to fall in some building or street,
T o be furtively buried by night,
Many thousands of others will rise in our stead
To defend and continue the fight.
In days red con  slaughter…

con the tears of mothers bereaved of their young,
Sacred infant’s blood want only spilt,
We’ll cement the bricks of our bodies for walls
And our homeland will surely be built
In days red con slaughter, destruction and blood,
Nights black con pain and despair,
Over village and town our flag we’ll unfurl
Love and freedom the message ‘twill bear.

Annex n°7, provided by the outside confederates, circle of Brussels

L’estaca

L’avi Siset em parlava
Grand-père Siset me parlait ainsi
De bon mati al portal
De bon matin sous le porche
Mentre el sol esperavem
Tandis qu’en attendant le soleil
I els carros veiem passar
Nous regardions passer les charettes
Siset, que no veus l’estaca
Siset, ne vois-tu pas le pieu
On estem tots lligats ?
Où nous sommes tous attachés ?
Si no podem desfer-nos-en
Si nous ne pouvons nous en défaire
Mai no podrem caminar !
Jamais nous ne pourrons nous échapper !
[Refrany]
[Refrain]
Si estirem tots, ella caurà
Si nous tirons tous, il tombera
I molt de temps no pot durar
Cela ne peut durer plus longtemps
Segur que tomba, tomba, tomba
C’est sûr il tombera, tombera, tombera
Ben corcada deu ser ja.
Bien vermoulu il doît être déjà.
Si tu l’estires fort per acqui
Si tu le tires fort par ici
I jo l’estiro fort per alla
Et que je le tire fort par là
Segur que tomba, tomba, tomba,
C’est sûr, il tombera, tombera, tombera,
I ens podrem alliberar.
Et nous pourrons nous libérer.
Pero Siset fa molt temps ja
Mais Siset, ça fait déjà bien longtemps
Les mans se’m van escorxant !
Mes mains à vif sont écorchées !
I quan la força se me’n va
Et alors que les forces me quittent
Ella és més ample i més gran.
Il est plus large et plus haut.
Ben cert sé que està podrida,
Bien sûr, je sais qu’il est pourri,
Pero és que, Siset, costa tant !
Mais, aussi, Siset, il est si lourd !
Que a cops la força m’oblida
Que parfois les forcent me manquent
Tornem a dir el teu cant :
Reprenons donc ton chant :
[Refrany]
[Refrain]
L’avi Siset ja no diu res
Grand-père Siset ne dit plus rien
Mal vent que se’l va emportar
Un mauvais vent l’a emporté
Ell qui sap cap a quin indret
Lui seul sait vers quel lieu
I jo a sota el portal
Et moi, je reste sous le porche
I quan passem els nous vailets
Et quand passent d’autres gens
Estiro el col per cantar
Je lève la tête pour chanter
El darrer cant d’en Siset,
Le dernier chant de Siset,
Lo darrer que em va ensenyar
Le dernier qu’il m’a appris :
[Refrany] (x2)
[Refrain] (x2)


Artículos relacionados


Publicado por el 18 Dic, 2017 | Publicar un comentarioPublicar un comentario

Debes estar identificado para publicar un comentario.

Destacados

Compartir en las Redes Sociales