Mediterranea Services, líder en màrqueting i comunicacióMediterranea Services és una empresa innovadora capaç d’elaborar les millors estratègies de màrqueting i comunicació per atraure nous clients i incrementar les seves vendes. Gràcies a la seva professionalitat i eficàcia, l’empresa s’ha situat al capdavant del sector de la comunicació, el màrqueting i el màrqueting digital.

Més de 30 anys oferint solucions exitoses

Mediterranea Services treballa a nivell nacional i internacional per garantir els objectius dels seus clients. Els seus resultats d’èxit i la gran satisfacció dels seus clients l’han portat a convertir-se en l’empresa líder en el sector del màrqueting digital.

L’empresa ha nascut a l’entorn digital d’Internet, adaptant-se perfectament a la revolució tecnològica de la digitalització empresarial. Per això ofereix tot tipus de serveis de màrqueting online amb l’objectiu que els seus clients tinguin una important presència a Internet.

Actualment, les empreses han d’aparèixer a la globalitat de las cerques d’Internet. Ja no n’hi ha prou amb tenir una web. Per tenir èxit, avui dia és imprescindible que els usuaris et puguin trobar fàcilment.

En aquest sentit, una de les especialitats de Mediterranea Services és el posicionament SEO i SEM. L’empresa elabora estratègies sofisticades que aconsegueixen que estiguis a la primera pàgina de Google i els principals buscadors nacionals i internacionals d’Internet, com Bing, Yandex, Baidu, etc.

Amb un alt capital humà, dins l’equip de Mediterranea Services hi ha immillorables tècnics de màrqueting, periodistes, antropòlegs i Community Managers.

Això permet oferir serveis exclusius, com la gestió de xarxes socials, el manteniment de blocs corporatius, l’Email Marketing, el Mobile Advertising, l’elaboració de notes de premsa optimitzades per a la seva màxima difusió als mitjans de comunicació… ¡i molts més!

 

Les millors webs i shops online

¿Estàs pensant en iniciar-te a Internet? ¿La teva pàgina web s’ha quedat antiquada i vols modernitzar-la? ¿Vols potenciar les vendes de la teva empresa amb una tenda online?

Sigui quin sigui el teu cas, Mediterranea Services és la teva millor opció. L’empresa compta amb dissenyadors i programadors web experimentats capaços de crear webs personalitzades que puguin competir amb els grans del teu sector.

Totes les pàgines web elaborades per l’equip tècnic de Mediterranea Services compten amb dissenys creatius, totalment intuïtius i amb una altíssima capacitat de generar vendes. Així mateix, totes elles són Responsive, el que significa que són capaces d’adaptar el seu disseny a la pantalla de qualsevol dispositiu, ja sigui ordinador, smartphone o tablet.

Tota l’elaboració es realitza sota un criteri de rendibilitat. Mediterranea Services dissenya les webs de manera que tot estigui disposat per que afavoreixi el posicionament SEO. D’aquesta manera, l’èxit de la teva nova pàgina web o shop online està garantit.

De la mateixa manera, per que la teva web sigui visible a Internet, haurà de tenir un domini y haurà d’estar allotjada en un servidor. Per això mateix, l’empresa també ofereix un servei de hosting propi d’alta fiabilitat, seguretat i eficiència, i una assessoria personalitzada de naming per que trobis el domini més apropiat per a tu i puguis així aconseguir diferenciar el teu servei i producte de la competència.

 

Personalització al mil·límetre

Mediterranea Services destaca per la seva capacitat d’adaptació. L’experiència i professionalitat des seu personal li permet adequar les seves estratègies de màrqueting a qualsevol tipus de client.

Així doncs, no importa el teu sector ni la mida de la teva empresa. Mediterranea Services treballa, tant per a empreses petites d’àmbit local, com per a grans multinacionals.

Sabem la importància del teu pressupost. Per aquest motiu, a Mediterranea Services sempre hi ha solucions per a tu. L’empresa s’adaptarà a les teves necessitats i aconseguirà que la teva inversió t’aporti grans beneficis.

 

La preferida de les grans tecnològiques

Mediterranea Services empra les tècniques del màrqueting online més modernes per oferir idees enginyoses i solucions exitoses.

Això és possible gràcies a que treballa colze a colze amb gegants tecnològics com Google, Microsoft, Lenovo, Eset Node, Acronis y TeamViewer, entre altres.

A més, recentment Amazon s’ha sumat a la llarga llista d’empreses associades. Gràcies a això, ara Mediterranea Services realitza la gestió íntegra de comptes d’Amazon per a la venda d’articles i les seves campanyes publicitàries en aquesta plataforma.

Com veus, Mediterranea Services és l’agència de màrqueting amb major garantia d’èxit. Posa’t en contacte amb ells i comença a créixer des de ja. Un cop comencis a beneficiar-te dels seus serveis, ja no voldràs provar res més.

Mediterranea Services, el teu negoci en les millors mans.

 

 

Per a més informació: Héctor Martínez

Tel.: +34 93 159 97 98

mailto:info@mediterraneaservices.com

https://www.mediterraneaservices.com/

Informació distribuïda per l’agència Mediterranea Services:

www.mediterraneaservices.com

 

 

___________________________

 

 

Mediterranea Services és una empresa innovadora capaç d’elaborar les millors estratègies de màrqueting i comunicació per atraure nous clients i incrementar les seves vendes. Gràcies a la seva professionalitat i eficàcia, l’empresa s’ha situat al capdavant del sector de la comunicació, el màrqueting i el màrqueting digital.

 

Més de 30 anys oferint solucions exitoses

 


Artículos relacionados


Publicado por el 29 Abr, 2019 | Publicar un comentarioPublicar un comentario

Debes estar identificado para publicar un comentario.

Destacados

Compartir en las Redes Sociales